client-big2

Αισθητική Οδοντιατρική

 • ΛΕΥΚΑΝΣΗ

  Η λεύκανση των δοντιών αποτελεί την απλούστερη, ευκολότερη και οικονομικότερη μέθοδο βελτίωσης του χρώματος και της φωτεινότητας των δοντιών. Στο Oδοντιατρείο_37, στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να κάνετε λεύκανση με τη μέθοδο BEYOND. Μια σύγχρονη, απόλυτα ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο, καθώς εφαρμόζεται στα δόντια χωρίς να επηρεάσει τη δομή τους. Τα αποτελέσματα της μεθόδου BEYOND είναι άμεσα και απόλυτα ασφαλή. Αποκτήστε και εσείς ένα λαμπερό χαμόγελο, αναστρέφοντας δυσχρωμίες και λεκέδες των δοντιών, που εμφανίζονται συνήθως με την πάροδο του χρόνου (οι δυσχρωμίες μπορεί να οφείλονται σε παράγοντες όπως το κάπνισμα και ο καφές).

 • ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

  Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν την κορωνίδα της αισθητικής οδοντιατρικής και χρησιμοποιούνται κατά κόρον για τη δημιουργία κάποιων από τα τέλεια χαμόγελα που, μερικές φορές, βλέπουμε στην τηλεόραση ή στα περιοδικά! Τα δόντια τροχίζονται ελάχιστα, μόνο από την μπροστινή τους πλευρά και στη συνέχεια κατασκευάζονται λεπτές φλούδες από πορσελάνη, από τα οδοντοτεχνικά εργαστήρια με τα οποία συνεργαζόμαστε, στο Oδοντιατρείο_37. Πολλά αισθητικά προβλήματα μπορεί να λυθούν με τις όψεις πορσελάνης, που αποτελούν τις πιο μακρόβιες οδοντιατρικές αποκαταστάσεις, όταν βέβαια κατασκευαστούν και συγκολληθούν σωστά.

  Μπορεί να εφαρμοστούν σε ένα μόνο δόντι, αλλά πολλές φορές χρησιμοποιούνται και για ολική ανακατασκευή του χαμόγελου! Έχουν την αντοχή των φυσικών δοντιών και μπορεί να μείνουν αναλλοίωτες για τουλάχιστον 15-20 χρόνια. Το ιατρείο μας συνεργάζεται με επιλεγμένα εργαστήρια της Ελλάδας και των Η.Π.Α., η διάρκεια κατασκευής τους είναι περίπου 1-2 εβδομάδες και, συνήθως, απαιτούνται δύο ραντεβού. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής των όψεων πορσελάνης, στα δόντια τοποθετούνται προσωρινές αποκαταστάσεις.

 • ΟΨΕΙΣ ΡΗΤΙΝΗΣ

  Οι όψεις ρητίνης είναι μια πολύ απλή τεχνική, σχετικά χαμηλού κόστους. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι η σύνθετη ρητίνη, με το οποίο μπορούμε:

  – Να καλύψουμε μικρές δυσχρωμίες
  – Να ισιώσουμε ελαφρώς στραβά δόντια
  – Να τροποποιήσουμε επιλεκτικά το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα μεμονωμένων δοντιών
  – Να επιδιορθώσουμε γωνίες που έχουν σπάσει κατά τη μάσηση ή λόγω ατυχήματος ή ακόμη και λόγω τριγμού
  – Να κλείσουμε κάποια κενά ανάμεσα στα δόντια
  – Να επιδιορθώσουμε εύκολα τις ρητίνες μέσα στο στόμα

  Είναι μια συντηρητική λύση, απαιτεί λιγοστό χρόνο, ολοκληρώνεται συνήθως με μία επίσκεψη στο οδοντιατρείο μας και έχει αναμενόμενη αντοχή. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Αφού ολοκληρωθεί ο χρωματικός έλεγχος του δοντιού με ηλεκτρονικό φασματογράφο, εφαρμόζεται σύνθετη ρητίνη από τον οδοντίατρο και φωτοπολυμερίζεται με ειδική συσκευή.

 • LUMINEERS

  Τα Lumineers -που κατασκευάζονται με μία τεχνολογία που τους επιτρέπει να είναι τόσο λεπτά, όσο ένας φακός επαφής- παρέχουν ομορφιά και ισχύ, ενώ διατηρούν τη φυσική δομή του δοντιού σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διορθώσουμε μια σειρά οδοντιατρικών προβλημάτων, όπως:

  – Αποχρωματισμός δοντιών
  – Διακριτικά διαστήματα
  – Λεκέδες
  – Σπασμένα ή κακοφτιαγμένα δόντια

  Τα Lumineers μπορεί, επίσης, να συγκολληθούν σε ήδη υπάρχουσες στεφάνες ή γέφυρες, χωρίς να χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε.

  Τα Lumineers by Cerinate (πορσελάνη) εφαρμόζονται με μία επαναστατική διαδικασία, καθώς δεν χρειάζεται τροχός ή ένεση, άρα δεν υπάρχει πόνος και δεν αφαιρείται οδοντικός ιστός. Με την καινοτόμα αυτή τεχνολογία, μπορείτε να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο, όπως το ονειρεύεστε, με το πλέον φυσικό αποτέλεσμα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα, για να επικοινωνήσετε με το Οδοντιατρείο_37